tiistai 25. lokakuuta 2011

Alkukankeutta

Tulipas sitten perustettua ensimmäistä kertaa blogi. Vähän ehkä kestää vielä opetella blogin käyttöä, ja ulkoasukin saattaa muuttua vielä muutamaan otteeseen. No, täällä sitä kuitenkin ollaan jakamassa ajatuksia virkkaamisesta, neulomisesta, ompelemisesta ... mitä ikinä sitten tuleekin tehtyä :) Ja onhan sitä tullut tehtyä kaikenlaista viime aikoina. Tässä nyt esittelen vähän vanhempaa tuotantoani näin alkuun.

On tullut mm. ommeltua koristetyynyjä. Siniruskea-raidalliset tyynyt on tehty ylijääneestä kankaasta, jolla ensin päällystin pari tuolin istuinosaa. Violetit tyynyt on tehty ylijääneestä verhokankaasta. Ja onhan tuo kuvassa näkyvä pupunenkin tullut omin kätösin ommeltua...Sitten on tullut ommeltua mm. kirpparilta ostamaani lamppuun lampunvarjostin. Sekä muutama kassi.Myös tiikeri syntyi ompelukoneen kautta. Ja koska oli talvi, piti kutoa tiikerille talvivarustus ettei raukka palellu...Mieheni osti aikanaan uuden puhelimen, ja puhelimelle piti saada pussukka missä se pysyisi naarmuuntumattomana. Tein hänelle autoon myös oman lemmikin, amigurumin.
Siinä sitä tuli sitten taas löydettyä virkkausinnostus ja virkkasin siskoni vauvalle peiton isoäidinneliöistä.Sitten hieman muita tee-se-itse -juttuja.
Ostin kirpputorilta kaksin kappalein vasemman puoleista tuolia, jotka hioin, maalasin ja päällystin uudelleen ja lopputuloksena kaksin kappalein oikean puoleista tuolia. Nämä tuolit menivät mökille.Joskus ostin huuto.netistä halvalla ruokailuryhmän, pöydän ja 4 tuolia. Päätettiin mieheni kanssa laittaa se uuteen uskoon. Edessä oli siis paljon hiomista ja hiomista ja hiomista....Sitten maalaamista ja maalaamista....Taidettiin maalata neljään kertaan kaikki?


No mutta vaivannäkö kannatti, ruokailuryhmästä tuli täydellinen!Kun lähdetään kalastamaan toivotetaan kireitä siimoja. Toivottakaamme minulle siis kireitä lankoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti